Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lähde: Tästä syystä Kylian Mbappe ei siirtynyt Valioliigaan – “Huipulla pysyminen on ensiarvoisen tärkeää”

Kylian Mbappe PSG:n paidassa.
AOP

Valioliigan kärkipaikkaa hallussaan pitävä Arsenal oli aikoinaan ranskalaistähti Kylian Mbappen perässä. Maalitykki ei kuitenkaan lähteiden mukaan vakuuttunut lontoolaisten projektista ja päätti siirtyä AS Monacon riveihin.

Gilles Grimandi pelasi pelasi urallaan viiden vuoden ajan Arsenalissa, jonka jälkeen mies siirtyi seuran pelaajatarkkailijaksi. Ranskalaisen tehtävänä oli tarkkailla kotimaansa nousevia lahjakkuuksia ja hän toimi pestissään vuosien 2009-2016 ajan.

Tuona aikana Gunnersin suoritustaso oli tipahtanut 2000-luvun alun menestysvuosista ja Grimandin mukaan ykköskorin lahjakkuuksia oli vaikea houkutella Lontooseen.

Yhtenä esimerkkinä tästä on Kylian Mbappe, jonka kanssa Grimandi keskusteli siirron mahdollisuudesta.

– Pelaajatarkkailijan työssä on kyse lahjakkuuksien löytämisestä seuran etua ajatellen. Arsenalista puuttui tuohon aikaan Mbappen kaltainen pelaaja, mutta emme saaneet vakuutettua häntä siirtymään Lontooseen.

– Hänen sopimuksensa oli päättymässä vuoden 2013 kesällä ja tapasin hänet saman vuoden helmikuussa. Jos hän olisi saapunut Arsenaliin seuran historia olisi erilainen. Hän päätti kuitenkin lopulta siirtyä Monacoon.

– Arsenalilla oli tuohon aikaan vaikea vaihe menossa, jonka myötä huippupelaajien houkuttelemisesta tuli vaikeampaa. Huipulla pysyminen on tässä mielessä ensiarvoisen tärkeää.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga