Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Tottenhamille surkeita uutisia – Hugo Lloris sivuun lähes kahden kuukauden ajaksi

Hugo Lloris
AOP

Tottenham Hotspur otti viikonloppuna upean voiton Manchester Citystä. Kolmen pisteen juhlinta sai kuitenkin ikävän jälkimaun maalivahti Hugo Llorisin loukkaantumisen myötä. Ranskalaisen uskotaan joutuvan olemaan sivussa lähes kahden kuukauden ajan.

Tottenhamin kapteeni, Hugo Lloris, loukkasi polveaan sunnuntaina pelatun Manchester City-ottelun aikana.

Kovalla työllä ansaittu voitto toi varmasti uutta henkeä ailahtelevaa kautta pelaavan Spursin miehistöön, mutta Llorisin loukkaantuminen on luonnollisesti valtava takaisku.

Miehen uskotaan joutuvan kuntouttamaan itseään vähintään seuraavan kuuden viikon ajan, joka tarkoittaa sitä, että väliin tulee jäämään liuta tärkeitä pelejä.

Näihin lukeutuvat muun muassa molemmat Mestarien liigan pudotuspeliottelut AC Milania vastaan, joten paljon huonompaan paikkaan miehen vamma ei olisi voinut tulla.

Spurs on Valioliigassa tiukasti mukana taistelussa ensi kauden UCL-paikoista. Tällä hetkellä lontoolaiset ovat pisteen perässä neljättä sijaa hallussaan pitävää Newcastle Unitedia perässä.

Lloris ei ole ollut tällä kaudella aivan parhaimmillaan ja hänelle on sattunut muutamia maaliin johtaneita helppoja virheitä, mutta hänen kokemuksensa on äärimmäisen tärkeää etenkin Euroopan kentillä.

Ranskalaisen loukkaantuminen avaa näyttöpaikan Fraser Forsterille, joka on jäänyt lähes olemattomalle vastuulle Antonio Conten miehistössä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga