Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real-legenda antaa neuvon joukkueen supertähdelle: “Hänen täytyy käyttää omia aseitaan, eikä provosoitua”

Vinicius Junior Real Madrid
AOP

Vinicius Jr oli jälleen kerran valokeilassa, kun Real Madrid kohtasi sunnuntaina Mallorcan. Lähteiden mukaan brasilialainen joutui kuuntelemaan rasistisia kommentteja yleisöstä. Real-ikoni, Hugo Sanchez, antaa oman neuvonsa Viniciukselle.

Kuten aiemmin uutisoimme, Mallorca tylsytti Real Madridin pelätyn hyökkäyksen ja otti arvokkaat kolme pistettä hallitsevaa mestaria vastaan sunnuntaina. Madridin näkyvin pelaaja oli jälleen Vinicius Jr, joka pyrki väkisin tuomaan joukkueensa rinnalle.

Brassi pysyi kuitenkin suhteellisen hyvin Mallorcan puolustuksen pihdeissä ja jäi näin ollen maaleitta. Vinicius joutui pelin aikana vihamielisten Mallorca-fanien huutojen kohteeksi ja raporttien mukaan miestä solvattiin rasistisesti.

Ikävä kyllä kyseessä ei ole ainoa kerta tällä kaudella, kun pelaaja joutuu kokemaan vastaavaa. Vinicius oli myös kentällä selkeästi merkattu mies ja hän nauttikin erityskohtelua Mallorcan pelaajilta.

Real-legenda, Hugo Sanchez, antaa oman neuvonsa nuorelle brasilialaiselle.

– Vinicius aiheuttaa pelkoa vastustajan puolustukselle, kuten minäkin aikoinani. Hän saa heidät varpailleen aina koskiessaan palloon.

– Kun minua loukattiin kentällä tunsin itseni tärkeäksi, koska tiesin vastustajan pelkäävän minua. Viniciuksen täytyy ymmärtää, että häntä kohdellaan näin, koska hän on erityinen pelaaja. Hänen täytyy käyttää omia aseitaan vastustajiaan vastaan, eikä provosoitua loukkauksista.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga