Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

FC Barcelonan megahankinnalla riittää todistettavaa – Dembelen loukkaantuminen tuo lisävastuuta

Raphinha
AOP

Leeds Unitedissa huikaisevia otteita esittänyt Raphinha saapui valtavien odotusten saattelemana Camp Noulle. Uuteen maahan ja liigaan totuttelu on kuitenkin vaatinut brasilialaiselta aikaa.

Raphinha oli yksi FC Barcelonan viime kesän jättihankinnoista. Taitava laitahyökkääjä nousi Valioliigassa täyteen kukoistukseensa ja mies oli usean Euroopan jättiläisen tutkassa.

Barca veti lopulta pisimmän korren ja Raphinha allekirjoitti pitkän, peräti vuoteen 2027 saakka ulottuvan sopimuksen katalonialaisseuran kanssa.

Miehellä on ollut kuitenkin hieman vaikeuksia uudessa liigassa, eikä hänen otteissaan ole näkynyt samanlaista tähtiloistoa, kuin Englannissa.

Raphinha on ajoittain tuskaillut Blaugranan pelisysteemin kanssa, eikä riittävää yhteyttä joukkueen muiden hyökkäyspään pelaajien kanssa ole tuntunut löytyvän.

Brassihyökkääjä on pelannut tällä kaudella 19 La Liga-ottelussa, joissa verkko on heilunut neljä kertaa, jonka lisäksi miehen tilillä on 4 maalisyöttöä.

Vaatimattomasta tulostahdista huolimatta Raphinhan esityksissä on ollut viime viikkoina enteitä paremmasta, sillä mies on osunut Barcan kahdessa edellisessä ottelussa.

Joukkueen manageri Xavin kerrotaan olevan tyytyväinen brassin parantuneeseen pelivireeseen, mutta odottavan tältä enemmän juoksuja linjan taakse ja vastustajan puolustajien haastamista.

Raphinha on parhaimmilaan saadessaan pallon vauhtiin korkealla vastustajan kenttäpuoliskolla, jolloin hänen ominaisuuksilleen on eniten käyttöä.

Miehen rooli tulee korostumaan entisestään Ousmane Dembelen ollessa edelleen sivussa.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga