Leedsille arvokas vierastasapeli – ManU nousi rinnalle kahden maalin takaa

Old Trafford Manchester United Englanti

Valioliigassa nähtiin keskiviikkona varsin viihdyttävä kamppailu, kun Manchester United ja Leeds väänsivät 2-2 tasapelin Old Traffordilla. Erik ten Hagin suojatit nousivat pelissä kahden maalin tappioasemasta rinnalle.

Vanhat veriviholliset Manchester United ja Leeds ottivat yhteen keskiviikon ainoassa valioliigaottelussa. Alkuviikosta Jesse Marschin managerin paikalta erottanut Leeds lähti otteluun väliaikaiseksi valmentajaksi nostetun Michael Skubalan johdolla.

Valkopaitainen vierasjoukkue sai otteluun lentävän lähdön, kun Degnant Gnonto osui vajaan minuutin kohdalla. Tilannetta edelsi Bruno Fernandesin karkea pallonmenetys keskialueella.

Molemmilla oli tämän jälkeen omat tonttinsa, mutta ensimmäinen jakso päättyi vieraitten 0-1 johdossa.

Leeds osui heti toisen jakson alkuun, kun Raphaël Varane ohjasi Crysencio Summervillen keskityksen omaan pömpeliin. Tilanne syntyi jälleen Unitedin pallonmenetyksestä omalla keskikaistalla.

Marcus Rashford käynnisti isäntien kirin reilun tunnin kohdalla. Englantilaisen upea pusku Diogo Dalotin keskityksestä jätti Leeds-vahti Illan Meslierin voimattomaksi.

Pitkän poissaolonsa jälkeen hiljattain pelikentille palannut Jadon Sancho tasoitti ottelun 70. minuutin kohdalla.

Isännille siunaantui tämän jälkeen vielä pari laatupaikkaa, mutta pisteet jaettiin 2-2 tasatuloksen myötä.