Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Cadizille tärkeä voitto La Ligassa: Gironalta ponneton esitys

La Liga Espanja
AOP

Cadiz ja Girona kohtasivat perjantaina La Ligan alemman keskikastin kamppailussa. Estadio Nuevo Mirandillalla nähty vääntö päättyi isäntäjoukkue Cadizin kahden maalin voittoon Gonzalo Escalanten ja Sergio Guardiolan osumilla.

Cadizin ja Gironan välinen ottelu lähti vauhdikkaasti liikkeelle. Gironalle siunaantui heti pelin alussa maukas tilaisuus avata maalihanat, mutta Cadizin veräjänvartija Jeremias Ledesma nyrkkeili flipperipallon väljemmille vesille.

Gonzalo Escalante vei keltapaitaisen kotijoukkueen johtoon kuuden minuutin kohdalla upean hyökkäyksen jälkeen. Miehen painava vasemman jalan laukaus jätti Gironan veräjänvartija Paulo Gazzanigan voimattomaksi.

Iza Carcelen pääsi tinttaamaan hieman ennen vartin täyttymistä boksin rajalta, mutta tällä kertaa Gazzaniga venyi huimaan pelastukseen.

Reilun 30 minuutin jälkeen Cadiz onnistui toistamiseen. Kotijoukkue lähti syvältä omalta alueeltaan nopeaan vastahyökkäykseen ja Sergio Guardiola laukoi pallon vastustamattomasti Girona-maalin takakulmaan.

Girona oli lähellä tasoitusta toisella puoliajalla, mutta Ivan Martinin pusku karkasi tolppaa hipoen maalin ohi.

Vierasjoukkueen kiri jäi vajaaksi, joten Cadizille kolme pistettä kotiluolastaan. Kyseessä oli isännille arvokas voitto, sillä joukkue on tällä hetkellä vain kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella. Girona on sarjan keskivaiheilla yhdentenätoista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga