Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Serie A:n jättiseurat Liverpoolin keskikenttämiehen perässä – Pelaaja jättämässä Anfieldin ilmaisella siirrolla

Mo Salah ja Naby Keita tuulettavat Liverpoolin maalia.
AOP

Naby Keitan sopimus Liverpoolin kanssa on päättymässä kesäkuussa. Kuten aiemmin uutisoimme, hänen ympärillään riittää kiinnostusta, mutta toistaiseksi mitään konkreettista ei ole tapahtunut.

Pieneen rooliin Anfield Roadilla jäänyt Naby Keita on jättämässä mahdollisesti Liverpoolin taakseen. Guinelaisen sopimus on päättymässä reilun neljän kuukauden päästä, eikä jatko Jürgen Kloppin miehistössä näytä tällä hetkellä todennäköiseltä vaihtoehdolta.

Lukemattomista vammoista urallaan kärsinyt keskikenttämies ei ole pystynyt nousemaan sellaiseen rooliin Redsissä kuin häneltä odotettiin.

Keita on pelannut viiden Merseysidellä viettämänsä vuoden aikana vain 127 ottelussa ja suurimmassa osassa näistä hän on tullut vaihdosta kentälle.

Kuluvalla sesongilla Guinean maajoukkuemies on kellottanut jämäminuutteja kuudessa valioliigakamppailussa.

Vastuun ei uskota lisääntyvän niin kauan, kun Klopp jatkaa työssään Liverpoolin päävalmentajana. Pelaajan raportoidaan ymmärtävän asemansa ja tavoittelevan uutta joukkuetta ensi kaudeksi.

AC Milanin raportoidaan osoittaneen kiinnostusta Keitaa kohtaan, joten miehellä saattaa olla edessään siirto uusiin ympyröihin. Keitaa on huhuttu viime aikoina niin ikään Internazionalen ja Galatasarayn riveihin, mutta toistaiseksi kaikki on vielä auki.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset