Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Santiago Bernabeulla puhaltaa kesällä uudet tuulet: Valioliigasta tuttu keskikenttäpelaaja vaihtamassa maisemaa?

Dani Ceballos
AOP

Useamman Real Madridin pelaajan uskotaan olevan vaihtamassa maisemaa tämän kauden jälkeen. Yksi heistä on Dani Ceballos, jonka raportoidaan olevan yksi tulevan kesän tavoitelluimmista siirtokohteista.

Real Madridissa puhaltaa kesällä suurella todennäköisyydellä uudet tuulet. Toni Kroosin tilanne on puhuttanut espanjalaislehdistössä jo pidemmän aikaa, jonka lisäksi Luka Modric, Nacho Fernandez, Marco Asensio ja Dani Ceballos saattavat olla vaihtamassa osoitetta.

Kaikkien edellä mainittujen herrojen sopimukset ovat päättymässä kuluvan kauden jälkeen, joten Santiago Bernabeulla tullaan luultavasti näkemään suuria muutoksia.

Los Blancos ei tehnyt tammikuussa yhtäkään uutta hankintaa, joka myös viittaa siihen, että paukut on säästetty kesää varten.

Real Madridin nuorisoakatemiasta huipulle ponnistanut Ceballos on pelaaja, joka kiinnostaa varsinkin Britteinsaarilla. Lahjakas keskikenttäpelaaja on jäänyt Carlo Ancelottin alaisuudessa suhteellisen vähäiselle vastuulle ja miehen jatko Bernabeulla on täysi kysymysmerkki.

Ceballos jäi Valioliigaa seuraavien mieleen taannoisella lainapestillään Arsenalissa, jonka myötä Englannissa tarkkaillaan hänen tilannettaan.

Brittiseurojen lisäksi myös muun muassa Real Betis, Atletico Madrid ja AC Milan ovat Ceballosin kintereillä. Jatko Madridissa ei kuitenkaan ole täysin poissuljettu, varsinkin, jos Modric tai Kroos jättävät seuran.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga