Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Englannin maajoukkuemiehen palvelukset kiinnostavat Pohjois-Lontoossa: “Tällä hetkellä hän on Leicesterin pelaaja”

James Maddison
AOP

Tottenham Hotspurin valmennusryhmään kuuluva, Cristian Stellini, paljastaa, että lontoolaiset ovat ollet jo pidemmän aikaa kiinnostuneita Leicester Cityn James Maddisonista. Joukkueet ottavat parhaillaan mittaa toisistaan King Power Stadiumilla.

Leicesterin kausi on sujunut todella alakuloisissa merkeissä ja Brendan Rodgersin valmentama ryhmä on valahtanut Valioliigan alempaan keskikastiin. Odotukset huomioonottaen kausi on ollut suuri pettymys, vaikka viime aikoina tunnelin päässä on näkynyt valoa.

Kettujen tähtipelaaja, James Maddison, on ollut jälleen huikeassa vireessä ja tehnyt oman osansa kentällä. Maddisonin hyvät otteet poikivat valinnan myös Englannin MM-ryhmään, mutta minuutteja Qatarin turnauksessa ei herunut.

Vuodesta 2018 lähtien sinipaitoja edustaneen englantilaisen tulevaisuudella ollaan arvuuteltu jo pidemmän aikaa. Miehen voimassa oleva diili kattaa vuoteen 2024 asti, mutta osoite saattaa vaihtua myös tätä ennen.

Tottenhamin apuvalmentaja, Cristian Stellini, kertoo, että Maddisonin palvelukset kiinnostavat Pohjois-Lontoossa.

– Maddison on yksi tämän liigan profiilipelaajista, ja me arvostamme hänen kykyjään. Hänellä riittää taitoa vaikka muille jakaa ja hänen tekniikkansa on uskomaton. Tällä hetkellä hän on kuitenkin Leicesterin pelaaja.

Leicester ja Tottenham pelaavat parhaillaan King Power Stadiumilla. Vireillä on melkoinen yllätystulos Kettujen johtaessa kirjoitushetkellä lukemin 3-1.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset