Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Yksi kausi riittämässä? – Barcelonassa loistanut toppari saattaa joutua kauppatavaraksi

FC Barcelona
AOP

FC Barcelona teki viime kesänä tukun uusia hankintoja. Yksi näistä oli ilmaisella siirrolla Chelseasta saapunut Andreas Christensen. Tanskalainen on esiintynyt tasaisesti Barcan takalinjoilla, mutta seuran kerrotaan suunnittelevan hänen myyntiään.

Katalonian ylpeys, FC Barcelona solmi viime kesänä läjäpäin uusia sopimuksia. Camp Noulle saapui muun muassa sellaisia pelimiehiä, kuten Robert Lewandowski, Jules Kounde ja Raphinha.

Kaiken tähtiloiston alla Andreas Christensenin saapuminen jäi reilusti vähemmälle huomiolle. Tanskan maajoukkuemiehen ei uskottu nauttivan suurta vastuuta Xavi Hernandezin miehistössä, mutta toisin on käynyt.

Gerard Piquen eläköityminen ja Kounden siirtyminen laidalle ovat pönkittäneet Christensenin asemaa joukkueen puolustuksen sydämessä. Pitkänhuiskea toppari on pelannut eleettömästi ja sopeutunut upealla tavalla La Ligan vaatimuksiin.

Xavi hehkutti hiljattain pelaajan suorituksia ja myös Blaugranan entinen toppari Rafael Marquez ylisti tämän otteita.

Lähteiden mukaan edelleen taloudellisista vaikeuksista kärsivä Barca saattaa kuitenkin harkita Christensenin myymistä kesällä.

Miehelle löytyisi takuuvarmasti ottajia useammastakin suunnasta. Jos riittävän suuri tarjous lyödään pöytään Barcalla ei ole luultavasti varaa kieltäytyä.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga