Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Keskikenttäpelaajan kausi paketissa – Villarrealille valtava takaisku Barca-tappion lisäksi

La Liga Espanja
AOP

Villarreal kärsi kirvelevän tappion FC Barcelonaa vastaan. Pistemenetyksen lisäksi joukkueen päävalmentaja Quique Setien sai lisää harmaita hiuksia Francis Coquelinin loukkaantumisen myötä.

Villarreal laittoi sunnuntaina sarjakärki FC Barcelonan todella ahtaalle. Sarjakärki Barca lähti peliin pirteällä ilmeellä ja oli lähellä maalintekoa ja muutaman peliminuutin jälkeen.

Robert Lewandowksi pääsi kokeilemaan pitkän pystyjuoksun jälkeen, mutta hänen vetonsa suuntautui päin Pepe Reinaa.

Pedri niittasi isännät johtoon 18. minuutilla todella kauniin syöttökombinaation jälkeen, jossa Villarrealin puolustuksesta tehtiin reikäjuustoa.

Vierasjoukkueelle siunaantui loistava tilaisuus tasoittaa ensimmäisen jakson loppuhetkillä, kun Jose Luis Morales karkasi läpiajoon. Miehen veto suuntautui kuitenkin ohi etukulmasta.

Toisella jaksolla molemmilla joukkueilla oli omat mahdollisuutensa, mutta valmista ei tullut. Villarreal oli aavistuksen niskan päällä ja pystyi kontrolloimaan peliä pitkiä jaksoja.

Tappion aiheuttama pettymys näkyikin Quique Setienin suojattien kasvoilla taiston tauottua. Lisämurheita tuli myös Francis Coquelin loukkaantumisen myötä. Ranskalainen sai kovan kolhun polveensa törmättyään Barcan Franck Kessien kanssa.

Coquelin ei pystynyt jatkaamaan peliä ja hänet vietiin kentältä paarien avulla. Lähteiden mukaan kyse on vakavasta vammasta, jonka myötä Coquelin kausi on todennäköisesti taputeltu.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga