Eurooppa-liiga

Kaikki auki hurjan trillerin jälkeen: Barca ja ManU tasapeliin Camp Noulla

jalkapallo

FC Barcelona ja Manchester United ottivat yhteen Camp Noulla. Runsaasti tilanteita sisältänyt trilleri päättyi suhteellisen oikeutetusti 2-2 tasatulokseen.

Vierasjoukkue United oli pelin alussa hyvällä jalalla liikkeellä ja pystyi painamaan painopisteen Barcelonan kenttäpuoliskolle.

Isännät olivat ensimmäisen kymmenminuuttisen ajan telineissä, mutta pääsivät tämän jälkeen paremmin mukaan. Paine alkoi kasvaa ManU:n puolustusalueella ja avasmaali tuoksui ilmassa.

United kuitenkin selvisi pahimmasta mylläkästä ja alkoi jälleen jakson lopulla saamaan hyökkäyspeliään käyntiin.

Peli aaltoili ensimmäisellä jaksolla runsaasti ja molemmilla oli omat hetkensä. Tauolle siirryttiin kuitenkin maalittomassa tasatilanteessa.

Raphinhalle tarjoutui toisen jakson alussa hyvä vetopaikka, mutta hänen yrityksensä painui ohi ManU:n maalista. Hetkeä myöhemmin Jadon Sancho pääsi avopaikkaan toisessa päässä, mutta hänen vetonsa epäonnistui.

Marcos Alonso puski Barcan johtoon kulmasta 50. minuutilla. Unitedin miesvartiointi petti tilanteessa pahemman kerran ja espanjalainen oli unohtunut täysin vapaaksi.

Pari minuuttia myöhemmin verkot soivat toisessa päässä. Marcus Rashford niittasi Fredin syötöstä voimalla etukulmaan.

ManU siirtyi ottelussa johtoon ovelan kulmapotkukuvion päätteeksi. Luke Shaw pelasi pallon lyhyenä Rashfordille, joka vei Barca-pakin täysin kahville ja lähetti matalan keskityksen maalille. Bruno Fernandes ohjasi pallon kantapäällään Jules Kounden kautta maaliin.

Barca tuli tasoihin 76. minuutilla. Casemirolle sattui harvinainen harhasyöttö ja peliväline päätyi Raphinhalle. Miehen nosto päätyi David de Gean selän taakse, joka ei nähnyt mitään edessään olleen lihamuurin takaa.

Kotijoukkue sai lopussa aikaan hurjan mylläkän, mutta lisäosumia ei nähty. Joukkueet kohtaavat viikon päästä Old Traffordilla.