Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Barca-tähti raivostui vaihtokomennuksestaan – Xavi kuittasi tilanteen tyynesti: “Pelaajillani on oikeus loukata minua”

Raphinha
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, FC Barcelonan ja Manchester Unitedin välisestä Eurooppa-liigan koitoksesta ei puuttunut jännitystä. Yksi kotijoukkueen näkyvimmistä pelaajista oli Raphinha. Brasilialainen otettiin pian maalinsa jälkeen vaihtoon, jota hän protestoi voimakkaasti. Mies pyytää nyt anteeksi reaktiotaan.

Leedsistä valtavien odotusten saattelemana Camp Noulle saapunut Raphinha alkaa pikkuhiljaa löytämään rytmiään Xavi Hernandezin alaisuudessa.

Nousujohteisesti viime aikoina pelannut brasilialaishyökkääjä oli jälleen tulessa torstaina, kun FC Barcelona sai Eurooppa-liigassa vastaansa Manchester Unitedin.

Raphinha toi joukkueensa tasoihin viimeisen vartin aikana, mutta pian tämän jälkeen hänet otettiin vaihtoon. Brasilialainen oli silminnähden pettynyt Xavin päätökseen ja poistui kentältä raivokkaasti protestoiden. Pelaaja pahoitteli ottelun jälkeen tunteenpurkaustaan.

– Haluan esittää julkisen anteeksipyyntöni kaikille. Pyydän anteeksi valmentajaltamme, Ferranilta (Torres, joka vaihdettiin hänen tilalleen) ja kaikilta kannattajiltamme.

– Sitä on niin keskittynyt pelaamiseen ja joukkueensa auttamiseen, että joskus tunteet saavat vallan. Olemme vain ihmisiä. Tein virheen ja olen pahoillani.

Xavilta löytyy ymmärrystä pelaajaansa kohtaan.

– Näen hänen suhtautumisensa pelkästään positiivisena. Halutessaan pelaajillani on oikeus loukata minua. Ymmärrän täysin hänen reaktionsa, mutta teen päätökseni aina joukkueen etua ajatellen.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga