Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Mestarien liigan pytty matkalla yllättävään osoitteeseen? – “Vain taivas on rajana”

jalkapallo
Unsplash

Napoli on porskuttamassa hyvää vauhtia kohti Italian mestaruutta. Partonopein peli on kulkenut myös Mestarien liigassa, jossa tiistaina vastaan asettuu Eintracht Frankfurt. Alessandro Costacurta uskoo, että tämä saattaa olla Luciano Spallettin ryhmän vuosi.

Hurjaa jälkeä kotimaansa kentillä tehnyt Napoli on matkalla kohti Serie A:n mestaruutta. Luciano Spallettin valmentamilla sinipaidoilla on 23 pelatun ottelun jälkeen peräti 15 pisteen kaula toista sijaa hallussaan pitävään Inter Milaniin nähden.

Putki on kulkenut myös Mestarien liigassa, jossa Napoli eteni alkulohkon voittajana jatkopeleihin. Joukkue kohtaa tiistaina Eintracht Frankfurtin neljännesvälierässä ja lähtee otteluun ennakkosuosikkina vierasasemastaan huolimatta.

Entinen Italian maajoukkuepuolustaja, AC Milan-legenda, Alessandro Costacurta, uskoo, että Napolilla on kaikki mahdollisuudet edetä päätyyn asti Euroopan kentillä.

– Juuri tällä hetkellä Napoli näyttää vahvemmalta kuin Manchester City tai mikään muukaan huippujoukkue.

– Mielestäni useat Euroopan jättiseurat ovat pelanneet tällä kaudella reilusti alle oman tasonsa, joka tukee myös Napolin mahdollisuuksia.

– Napoli on pelannut itsensä siihen asemaan, että heillä on lupa unelmoida suurista asioista. Vain taivas on rajana.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga