Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Kuinka kauan tätä miestä istutetaan penkillä? – ManU:n topparia ei päästetty lähtemään tammikuussa

Victor Lindelöf
Wallpaperflare

Victor Lindelöf on jäänyt tällä kaudella todella pieneen rooliin Manchester Unitedissa. Ruotsalainen haaveili lähteiden mukaan tammikuussa maisemanvaihdoksesta, mutta Erik ten Hag ei halunnut päästää häntä lähtemään.

Manchester Unitedin keskuspuolustaja, Victor Lindelöf, saapui aikoinaan Old Traffordille itsensä Zlatan Ibrahimovicin suosittelemana.

Ruotsin maajoukkueen kippari esiintyi aiemmin vakuuttavasti Benfican alakerrassa, mutta samanlaiseksi johtajaksi hänestä ei ole Red Devilsissä ollut.

Lindelöfin rooli on pienentynyt vuosi vuodelta entisestään ja tällä kaudella vyölle on kertynyt vain yhdeksän valioliigakamppailua, joista suurimmassa osassa hän on tullut vaihdosta kentälle.

Cup-peleissä vastuuta on tullut hieman enemmän, mutta viimeistään Lisandro Martinezin hankinta näyttää sinetöineen Lindelöfin kohtalon vaihtopelaajana.

Ruotsalaisen huhuttiin tammikuussa halunneen lähteä peliajan perässä muualle, mutta siirto ei totetunut Erik ten Hagin toiveesta. Hollantilaiskoutsi on peräänkuuluttanut useaan otteeseen materiaalin leveyden tärkeyttä pitkän kauden aikana.

Lindelöfin sopimus on voimassa vuoteen 2024 asti, mutta on todella mielenkiintoista nähdä mitä hänen kohdallaan tapahtuu. 28-vuotiaalla maajoukkuetason pelaajalla riittäisi varmasti ottajia, mutta aika näyttää kuinka kauan ManU aikoo pitää hänestä kiinni.

Lähde: Sport Witness

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga