Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Auttoiko Mourinhon kova koulu Liverpoolin tähtihyökkääjää? – “Hän purskahti kyyneliin”

Mohamed Salah
Wallpaperflare

Mohamed Salah on tätä nykyä kiistatta yksi Valioliigan parhaista hyökkääjistä. Harva kuitenkin muistaa, että egyptiläisellä on takanaan suhteellisen vaikea pesti Jose Mourinhon valmentamassa Chelseassa. Bluesissa samaan aikaan pelannut John Obi Mikel uskoo, että Salahin kohtaamat vaikeudet kasvattivat häntä pelaajana.

Liverpoolia nykyisin edustava Mohamed Salah siirtyi vuonna 2014 Sveitsin liigassa pelaavasta FC Baselista Chelsean riveihin valtavin odotuksin.

Nuorukaisen ura Stamford Bridgellä ei kuitenkaan ikinä lähtenyt toivotunlaiseen lentoon, vaan kohtalona oli lainapelaajan rooliin joutuminen.

Egyptiläinen esiintyi edukseen Fiorentinan ja AS Roman paidassa, jonka jälkeen Liverpool tarttui täkyyn. Mies on noussut Anfieldillä seuran suurten sankarien joukkoon, vaikka epäilijöitä riitti matkan varrella.

Chelseassa samaan aikaan Salahin kanssa pelannut John Obi Mikel paljastaa, että egyptiläistähti ei nauttinut tuohon aikaan juurikaan joukkuetta valmentaneen Jose Mourinhon arvostusta.

– Salahilla oli vaikea ottelu ja Mourinho teki mielipiteensä erittäin selväksi otettuaan hänet puoliajalla vaihtoon, Mikel paljastaa.

– Salah sai kuulla kunniansa kaikkien edessä, jonka jälkeen hän purskahti kyyneliin. Nyt kun katson häntä kentällä, on vaikea uskoa, että kyseessä on sama pelaaja.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga