Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Hukattu lahjakkuus: Tästä syystä entinen Chelsea-tähti on flopannut Real Madridissa? – “Laiskin harjoittelija, jonka olen koskaan nähnyt”

Eden Hazard
Wallpaperflare

Eden Hazardin tarina on tuttu kaikille kuningaslajia seuraaville. Äärettömän lahjakas belgialainen dominoi Englannin kenttiä, mutta lumous on kadonnut Espanjassa. Miehen entinen pelitoveri, John Obi Mikel, uskoo tietävänsä mikä Hazardin kohdalla meni vikaan.

Eden Hazard kuuluu kiistatta Chelsean historian valovoimaisimpien pelaajien joukkoon. Ranskan liigan Lillestä Stamford Bridgelle vuonna 2012 saapunut Hazard ehti voittaa Bluesin muun muassa kaksi Valioliigan mestaruutta lukuisten henkilökohtaisten palkintojen lisäksi.

Hazardin säkenöivät suoritukset kentällä ovat jääneet jokaisen brittifutista seuraavan mieleen. Valtavalla siirtosummalla Real Madridiin siirtynyt Hazard ei ole kuitenkaan yltänyt Espanjassa lähellekään sitä tasoa, jolla hän pelasi Englannin kentillä.

Hazardin kanssa samaan aikaan Chelseassa pelannut John Obi Mikel paljastaa vähemmän mairittelevia yksityiskohtia belgialaisen harjoittelumotivaatiosta.

– Chelsean joukkueharjoitusten intensiivisyys tuli minulle yllätyksenä. Kaikki halusivat nousta pelaavaan kokoonpanoon, joten treeneissä otettiin kunnolla yhteen ja taklattiin surutta.

– Kenelläkään ei ollut varaa harjoitella puolivaloilla, paitsi Hazardilla. Hän on laiskin harjoittelija, jonka olen koskaan nähyt. Hän ei tehnyt juuri mitään, mutta viikonloppuisin hän dominoi otteluita.

– Hänellä oli kaikki pelilliset edellytykset nousta maailman parhaiden pelaajien joukkoon, mutta ei riittävästi sitoutuneisuutta.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga