Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Atletico Madrid Valioliigassa pelaavan entisen Barca-jyrän perässä

Adama Traore
AOP

Wolverhampton Wanderersin sopimuspelaaja, Adama Traore, saattaa olla lähtökuopissa. Viimeaikaisten raporttien mukaan tuulennopea laitahyökkääjä saattaa olla tarttumassa Atletico Madridin haaviin.

Adama Traore kuuluu eittämättä Valioliigan viime vuosien viihdyttävimpien pelaajien joukkoon.

Tykinkuulamainen Traore nousi Wolverhampton Wanderersissa pelatessaan suureen suosioon räjähtävällä nopeudellaan ja öljytyillä kärsivarsillaan, joista puolustajien oli vaikea saada otetta.

Ennen Englantiin siirtymistään Traore pelasi FC Barcelonan juniorijoukkueissa, mutta debyytti pääsarjatasolla jäi tekemättä.

Aston Villa nappasi espanjalaisjässikän riveihinsä vuonna 2015, josta matka jatkui Middlesbroughin kautta Wolvesiin.

Miehen unelmasiirto toteutui viime vuoden tammikuussa, kun Barca hankki oman kasvattinsa Camp Noulle kauden loppuun asti kestävällä lainasopimuksella.

Traorelle ei kuitenkaan nähty pidempiaikaista käyttöä, joten laitahyökkääjä palasi viime kesänä jälleen takaisin Molineux’lle.

Traoren vastuu ei ole tällä kaudella ollut enää entisellään ja uusi päävalmentaja Julen Lopetegui on jättänyt miehen lähinnä vaihtopelaajan rooliin.

Minuuttien vähyys on saanut pelaajan miettimään maisemanvaihdosta ja hänen raportoidaan haaveilevan kotimaahansa palaamisesta.

Traoren sopimus on päättymässä kesällä ja Atletico Madridin kerrotaan harkitsevan miehen hankkimista ilmaisella siirrolla.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset