Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan entinen maalikuningas siirtyy Sveitsiin: “Innostuin heti uudesta haasteesta”

Tim Väyrynen hyökkääjä FC Vaduz
AOP

Veikkausliiga-kentillä vuosikaudet tuhoa kylvänyt hyökkääjä Tim Väyrynen siirtyy KuPS:stä Sveitsin Challenge Leaguessa pelaavaan liechtensteinilaisjoukkueeseen FC Vaduziin.

Viime kaudella Veikkausliigan KuPS:ssä pelannut hyökkääjä Tim Väyrynen on solminut Sveitsin Challenge Leaguessa pelaavaan liechtensteinilaisjoukkue FC Vaduzin kanssa kuluvan vuoden loppuun saakka kestävän sopimuksen.

– Olemme erittäin iloisia, että Timissä pystyimme tuomaan Vaduziin kokeneen ja mielenkiintoisen hyökkääjän, joka teki onnistuneita maaleja viime kaudella. Läsnäolollaan ja asenteella hän varmasti pystyy auttamaan meitä, Vaduzin urheilujohtaja Franz Burgmeier iloitsee.

Myös Väyrynen on tyytyväinen siirtoon.

– Kun Vaduz osoitti kiinnostusta, innostuin heti uudesta haasteesta. Haluan auttaa joukkuetta ja tuoda mentaliteettini käyttöön, koska haluan voittaa jokaisen harjoituksen ja jokaisen pelin.

Koska siirto käsiteltiin siirtoikkunan ulkopuolella, pelaajan kelpoisuutta haetaan Sveitsin jalkapalloliiton SFL:n erityisluvalla. Väyrynen on allekirjoittanut sopimuksen FC Vaduzin kanssa 31.12.2023 asti ja pelaa joukkueessa numerolla 11.

Väyrynen on pelannut Veikkausliigassa FC Hongan, HJK:n ja KuPS:n riveissä kaikkiaan 151 Veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä 65 maalia. Veikkausliigan maalikuninkuuden hän voitti Hongassa kaudella 2013.

Urallaan Väyrynen on pelannut myös Saksassa Borussia Dortmund II:ssa, Viktoria Kölnissä, Hansa Rostockissa ja Dynamo Dresdenissä. Hollannissa hän on edustanut Roda JC Kerkradea ja lisäksi SK Tiranaa Albaniassa. Huuhkajia Väyrynen on edustanut 13 A-maaottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat