Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Siirtohuhujen kohteena olevalta supertähdeltä itsevarmaa puhetta: “Serie A on todella helppo sarja”

Rafael Leão
AOP

Rafael Leão on edelleen AC Milanin pelaaja, mutta miehen lähtöä Serie A:sta on pidetty vain ajan kysymyksenä. Portugalilaistaituri kertoi hiljattain median edessä kokevansa Italian liigan turhan helpoksi omalle tasolleen.

AC Milanin tähtipelaaja Rafael Leão ei ole jättänyt huomioimatta ympärillään vellovia siirtohuhuja. Muun muassa Chelsea on ollut jo pidemmän aikaa tuulennopean hyökkääjän kintereillä, mutta Milan on pyrkinyt pitämään kaikin keinoin kiinni talismaanistaan.

Leão laukoi hiljattain medialle, ettei nauti Lontoon säästä, mutta pitävänsä Serie A:n tasoa vaisuna.

– Serie A on todella helppo sarja, siltä se ainakin tuntuu. Ennen kun siirryin Italiaan pelasin Ranskassa, jossa minulla oli alkuun vaikeaa ja minua taklattiin kovaa.

– Mutta silloin kun sinulla riittää taitoa ja nopeutta, sitä löytää aina keinot tehdä merkittävän eron kentällä. Toinen vuoteni siellä sujui paljon paremmin ja otin suuria kehitysaskelia. Minun täytyi näyttää kaikille mihin pystyn.

– Ensimmäistä kertaa, kun matkustin Lontooseen menin shoppailemaan. Sää siellä on hirveä, enkä nauti siitä ollenkaan.

Leãon nykyinen sopimus on päättymässä vuoden 2024 kesällä, joten Milanilla on pian kriittiset hetket vakuuttaa mies jäämään.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset