Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenal joutumassa pettymään – Brassilupaus haluaa siirtyä Camp Noulle

Vitor Roque
AOP

Arsenal on ollut lähteiden mukaan jo pidemmän aikaa brasilialaishyökkääjä Vitor Roquen kintereillä. Uudeksi Luis Suareziksi tituleerattu maalinsylkijä ilmoitti kuitenkin hiljattain, että FC Barcelonassa pelaaminen on hänen suurin unelmansa.

Valioliigan kärkiseura Arsenalin urheilutoimenjohtaja, Edu, on pyrkinyt käyttämään yhteyksiään Etelä-Amerikassa saadakseen brassilupaus Vitor Roquen tuotua Emiratesille.

18-vuotias superlahjakkuus oli Brasilian avainpelaajia joukkueen juhliessa alle 20-vuotiaiden Sul Americanon voittoa tammikuussa. Roque oli turnauksen paras maalintekijä yhdessä Chelsean Andrey Santosin kanssa molempien viimeisteltyä kuusi täysosumaa.

Arsenal saattaa kuitenkin joutua pettymään, sillä Roque kommentoi tulevaisuudenhaaveitaan hiljattain seuraavalla tavalla:

– FC Barcelonassa pelaaminen on minulle suuri unelma, kuten se on monelle muullekin pelaajalle.

– Jos tieni vie joskus Barcaan on se todella iloinen asia minulle ja perheelleni. Siitä syystä minun on jatkettava ahkerasti työn tekemistä ja toivottava, että kaikki järjestyy aikanaan.

Arsenal on vuosien varrella hankkinut riveihinsä lukuisia brasilialaisia, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että yksi kirkkaimmista tulevaisuudenlupauksista on uimassa muiden haaviin.

Tällä hetkellä kotimaansa Athletico Paranaensea edustavan Roquen tulevaisuus on joka tapauksessa toistaiseksi täysin avoinna.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset