Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan Honka nappasi laitahyökkääjän – Pelannut useissa kovissa eurooppalaissarjoissa

Clésio Baúque laitahyökkääjä FC Honka
AOP

Veikkausliigan FC Honka vahvistuu laitahyökkääjällä, kun 28-vuotias Clésio Baúque liittyy joukkueeseen monivuotisella sopimuksella.

Mozambikilainen Clésio Baúque siirtyi kotimaastaan portugalilaisen suurseura Benfican organisaatioon 18-vuotiaana 2013 ja teki debyyttinsä pääsarjatasolla 2015. Vuoden 2016 alussa Baúque siirtyi Kreikan pääsarjaseura Panatelikosiin. Sen jälkeen hän on pelannut myös Turkissa ja Azerbaidžanissa ennen paluutaan Portugaliin. Hän on pelannut myös USA:ssa.

Tällä kaudella Baúque pelasi CS Maritimon paidassa kahdessa Portugalin Liga Portugal Bwin -sarjan ottelussa ilman tehoja. Mozambikin maajoukkueessa hän on pelannut 40 ottelua ja tehnyt niissä viisi maalia. Baúque on liittynyt Hongan joukkueen mukaan ja matkaa harjoitusleirille Espanjaan tämän viikon perjantaina.

– Olen iloinen sopimuksesta Honkaan. Haluan kiittää seuraa siitä, että se uskoi minuun ja antoi minulle tämän mahdollisuuden. Haluan auttaa joukkuetta menestymään niin Veikkausliigassa, Suomen Cupissa kuin europeleissäkin, Baúque kommentoi sopimustaan.

Hongan urheilutoimenjohtaja Petri Vuorinen odottaa paljon uudelta laitahyökkääjältä.

– Clésiolla on hyvä kosketus palloon ja hän pystyy menemään kuljettamalla vastustajasta ohi. Yhteistyö kanssapelaajien kanssa syöttämällä on hyvällä tasolla. Odotukset ovat että hän pystyy auttamaan joukkuetta kokonaisvaltaisesti pelissä, ominaisuuksillaan uhkaamaan vastustajan viimeistä linjaa ja luomaan maalipaikkoja.

– Odotan hänen sopeutuvan hyvin joukkueeseen kokeneena ja useissa maissa pelanneena pelaajana. Clésio on myös kentän ulkopuolella positiivinen persoona. Hienoa, että saamme hänet joukkueen mukaan harjoitusleirille Espanjaan! Kauden alkuun on noin kuukausi ja edessä on tärkeä leiri, jossa hiotaan pelaamista ja sen lisäksi yhdessäolo joukkuekavereiden kesken on tiivistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat