Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan IFK Mariehamn hankki tutun puolustajan: “Saamme hänessä tiettyä jatkuvuutta ryhmään”

Alan Henrique puolustaja IFK Mariehamn
AOP

Veikkausliigassa pelaava IFK Mariehamn ja brasilialaispuolustaja Alan Henrique ovat solmineet kautta 2023 koskevan sopimuksen.

Puolustaja Alan Henrique on tuttu kasvo Maarianhaminassa, sillä hän pelasi kauden 2021 IFK:ssa kirjaten tililleen 14 Veikkausliiga-ottelua. Kaudeksi 2022 hän siirtyi FC Lahteen, jossa kertyi viisi liigaottelua ja neljä cupin ottelua.

Puolustaja jätti FC Lahden kesän siirtoikkunassa, mutta palaa nyt Veikkausliigaan Guatemalan Liga Nacional de Fútbol de Guatemalassa pelaavasta Santa Lucía Cotzumalguapa FC:stä.

– Olen todella iloinen sopimuksesta Grönvittin kanssa jälleen. Tunnen seuran hyvin ja on iso vastuu ja kunnia edustaa joukkuetta. Olen erittäin motivoitunut ja keskittynyt tekemään parhaani. Toivon että yhdessä joukkuekavereiden kanssa meillä on edessä erittäin hyvä kausi, Henrique kommentoi.

Kesällä 33 vuotta täyttävän Henriquen hankinta Grönvittiin paikkaa pitkään loukkaantumisen takia sivussa olevan Patrik Raitasen jättämää aukkoa.

– Raitasen ikävän loukkaantumisen takia meidän on täydennettävä ryhmää pelaajalla, joka pystyy pelaamaan niin puolustuksen keskustassa kuin laidallakin sen aikaa, kun Patrik kuntouttaa itseään. Tunnemme Alanin hyvin kaudelta 2021 ja saamme hänessä tiettyä jatkuvuutta ryhmään, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson kommentoi.

IFK Mariehamnin ja FC Lahden lisäksi Henriquella on tuntumaa Veikkausliigaan FC Interistä kaudelta 2017. Muulla urallaan mies on pelannut Suomen lisäksi Brasiliassa, Portugalissa, Qatarissa, Indonesiassa, Albaniassa ja Guatemalassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat