Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Veikkausliigan IFK Mariehamn kiinnitti nuoren maalivahtilupauksen – Päässyt jo Liigacupissa maalille

IFK Mariehamn Wiklöf Holding Arena
AOP

Veikkausliigassa pelaava IFK Mariehamn ja maalivahtilupaus Gabriel Kolodziejczyk ovat solmineet kauden 2024 loppuun saakka ulottuvan sopimuksen.

Sopimus edustusjoukkueen kanssa nostaa vuonna 2006 syntyneen maalivahdin Gabriel Kolodziejczykin osaksi IFK Mariehamnin Veikkausliiga-joukkuetta. Kolodziejczyk on harjoitellut jo alkuvuoden Grönvittin liigajoukkueen kanssa.

Kolodziejczykilla on taustaa IFK Mariehamnin U17-joukkueesta, mutta jo viime kaudella hän pelasi muutaman ottelun Kolmosessa IFK:n farmijoukkue FC Ålandin maalilla. Tällä kaudella mies on torjunut kuudessa Liigacup-ottelussa maarianhaminalaisten maalilla.

– Olen todella iloinen ja kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Minusta tämä on täydellinen askel eteenpäin urallani jalkapalloilijana. Odotan nyt pääseväni tekemään lujasti töitä kentällä ja toivon, että meillä on yhdessä edessä onnistunut kausi, Kolodziejczyk riemuitsee.

– Gabbe on lupaava pelaaja, joka on kauden alun harjoitellut ykkösjoukkueen kanssa ja hänellä on tulevaisuus edessään, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson kuvailee.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga