Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Newcastle suunnittelee 50 miljoonan kaappausta Camp Noulta

Newcastle United
Pixabay

Raphinhan tilanne FC Barcelonassa puhuttaa edelleen. Taitavan hyökkääjän ura Kataloniassa ei ole sujunut aivan odotusten mukaisesti, vaikka miehen otteet ovatkin parantuneet viime aikoina.

FC Barcelona saattaa olla pakotettu päästämään kesällä osan tärkeistä pelaajistaan muihin maisemiin. Joukkueessa pelaa toinen toistaan nimekkäämpiä yksilöitä, mutta raporttien mukaan korkeapalkkaisimpien pelaajien tilipussit venyttävät huomattavasti kukkaron nyörejä.

Yksi ennakko-odotuksiin nähden alisuorittaneista pelaajista on Raphinha, jonka ura Camp Noulla on vaarassa jäädä lyhyeksi. Lähteet kertovat, että Valioliigassa pelaava Newcastle United on erittäin kiinnostunut taitavasta brassista.

Eddie Howen valmentaman Magpiesin uutisoidaan suunnittelevan 50 miljoonan euron tarjouksen jättämistä Raphinhasta. Newcastle on pelannut vahvaa kautta, mutta tällä hetkellä europeleihin matkalla oleva joukkue pyrkii vahvistumaan ensi vuotta ajatellen.

Harakoiden loistava vire on päässyt hieman laskemaan viime viikkojen aikana, mutta St. James’ Parkilla on kova luotto siihen, että ensi kaudella joukkue voi taistella pokaaleista.

Vaikka Raphinha ei ole täysin pystynyt lunastamaan potentiaaliaan Barcassa hän ehti aiemmin todistaa tasonsa esiintymällä loistavasti Leedsin paidassa.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset