Serie A

AC Milan taipui tappioon – Pioli kielsi väitteet motivaation puutteesta: “Keskittymisemme oli vain tässä ottelussa”

Stefano Pioli

AC Milan kärsi kirvelevän tappion Italian liigassa, kun Fiorentina osoittautui vahvemmaksi lukemin 2-1. Rossonerin päävalmentaja, Stefano Pioli, kielsi, että joukkueen mielessä olisi ollut jo ensi viikon Mestarien liigan toinen osaottelu Tottenhamia vastaan.

AC Milan kärsi ensimmäisen tappionsa kuukauteen, kun Fiorentina kaatoi Stefano Piolin suojatit lukemin 2-1. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli suhteellisen tunnustelevaa pelaamista, eikä kummallakaan joukkueella tuntunut löytyvän riittävästi eväitä viimeisellä kolmanneksella.

Fiorentinan Nicolas Gonzales vei joukkueensa johtoon toisen puolikkaan avausminuuteilla. Luka Jovic lisäsi vieraiden johtoa varsinaisen peliajan loppuhetkillä. AC Milan haki raivokkaasti kavennusta, mutta Theo Hernandezin lisäajalla syntynyt osuma jäi lopulta laihaksi lohduksi.

Hyvässä vireessä viime aikoina olleen AC Milanin päävalmentaja, Stefano Pioli, oli luonnollisesti pettynyt ottelun lopputulokseen.

– Valmistauduimme tähän peliin mahdollisimman huolellisesti. Fiorentina oli meitä energisempi ja laadukkaampi ensimmäisellä puoliajalla.

– Paransimme toisella jaksolla, mutta emme käyttäneet etsikkoaikaa hyväksemme. Mielestäni ottelun alun löysäily kostautui.

Pioli ei myöntänyt, että joukkueen mielessä olisi ollut jo ensi viikon Liverpool-ottelu.

– Keskittymisemme oli vain ja ainostaan tässä pelissä. Fiorentina oli kuitenkin meitä parempi.

Lähde: Sempre Milan