Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Serie B-joukkueen puheenjohtaja sylki ultrafanien päälle: “En aio pyytää anteeksi”

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA
AOP

Serie B:ssä pelaavan Ternana Calcion puheenjohtaja, Stefano Bandecchi, on joutunut myrskyn silmään. Vaikeaa kautta pelaavan joukkueen fanit ovat ottaneet johtoportaan vihansa kohteeksi, joka sai Bandecchin hiljattain suunniltaan.

Ternanan kausi Serie B:ssä on sujunut mollivoittoisissa merkeissä. Joukkue on juuttunut sarjataulukon keskivaiheille, eikä voittoja ole tullut riittävästi.

Rossoverdin kannattat ovat tehneet kantansa useaan ottaan selväksi ja viime viikolla Cittadellalle kärsityn tappion jälkeen kiehahti pahemman kerraan.

Ternanan ultrafanien ja joukkueen puheenjohtaja, Stefano Bandecchin, välillä nähtiin tulikivenkatkuinen yhteenotto.

Bandecchi menetti tilanteessa täysin malttinsa ja sylkäisi kannattajia kohtaan. Mies ei kuitenkaan suostunut pahoittelemaan käytöstään pelin jälkeen.

– En aio pyytää anteeksi, sillä tämä oli kolmas kerta, kun fanit ovat sylkeneet minua päin. Olen tehnyt elämässä kaikkeni, ettei päälleni syljettäisi.

– Sitä tapahtui, kun olin köyhä, mutta liika on liikaa. Jos olisin ollut lähempänä faneja, uskon, että jotain pahempaa olisi päässyt tapahtumaan.

– Yleisesti ottaen minulla on normaali suhde kannattajiin, mutta ääripäitä on aina olemassa. Kaatuva puu pitää enemmän ääntä kuin kasvava metsä.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat