Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan KTP lainasi nuoria pelaajiaan – Tavoitteena saada peliaikaa

Santeri Stenius hyökkääjä MP
AOP

Veikkausliigan KTP:n miesten edustusjoukkueessa käy pientä pelaajaliikennettä, sillä Santeri Stenius ja Adeleke Oluwatobi Babatunde siirtyvät loppukauden mittaisella lainasopimuksella Ykkösen Mikkelin Palloilijoiden riveihin.

Keskikenttäpelaaja Adeleke Oluwatobi Babatunden kohdalla päätöksen takana on se, että hänen uskotaan kasvavan riittävästi korkoa ja saavan kiinni suomalaisesta tavasta pelata jalkapalloa päästessään pelaamaan täyden kauden Ykkösessä.

– Pohdimme hyökkääjä Santeri Steniuksen kanssa, että lainasopimus Ykkösessä voisi olla tässä vaiheessa uraa paras ratkaisu. Nyt tarkoituksena on käydä naputtamassa 10-15 maalia Ykkösessä, jotta hän olisi sitten ensi kaudella valmiimpi taistelemaan peliajasta Veikkausliigassa KTP:ssä.

– Hänen perässään oli muutamia muitakin seuroja, mutta Stenius itse koki MP:n parhaaksi vaihtoehdoksi, KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko kertoo.

KTP tiedotti myös, että se ja puolustaja Samuel Mahlamäki Camacho ovat päättäneet yhteisymmärryksestä purkaa pelaajasopimuksensa. Mahlamäki edusti KTP:tä viime kaudella ja sitä ennen kaudella 2018. Sopimuksen purkamiseen ei liity dramatiikkaa, vaan se tehtiin hyvässä yhteisymmärryksessä. Mies siirtyy Ykkösessä pelaavaan KPV:hen.

– Samppa halusi peliaikaa mahdollisimman korkealta sarjatasolta. Häntä kohtaan esitettiin kiinnostusta Ykkösen tason seurasta. Meillä oli edelleen halu pitää Samppa pitää, mutta ymmärsimme myös hänen näkökulmansa asiaan ja lopulta päädyimme sitten yhteisymmärryksessä tähän ratkaisuun. Nyt hän pääsee jatkamaan uraansa muualla ja keskittymään tulevaisuuteensa, Ikävalko sanoo.

Oluwatobi Babatunde ei ehtinyt pelata KTP:ssä tällä kaudella vielä otteluakaan. Stenius ehti pelata Kotkassa kaksi Liigacup-ottelua ilman tehoja. Mahlamäki Camacho ei myöskään ehtinyt edustaa KTP:tä tällä kaudella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat