Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:ssa viiden maalin jännitysnäytelmä – Sassuolo voittoon lisäajalla

Jalkapallo
Pixabay

Italian Serie A:ssa nähtiin maanantaina vauhdikas kamppailu, kun Sassuolo ja Cremonese kohtasivat Mapei Stadiumilla. Kotijoukkue ehti hukata kahden maalin johtoasemansa, mutta nousi voittoon ottelun loppuhetkillä.

Sassuolon Armand Lauriente vei joukkueensa johtoon 26. minuutin kohdalla. Ranskalaisen vapaapotku painui keskelle Cremonesen maalia Marco Carnesecchin haroessa tyhjää.

Frank Tsadjout oli lähellä tasoittaa ottelun puskettuaan kulmapotkusta vaarallisesti, mutta Sassuolon maalia vartioinut Andrea Consigli venyi upeaan pelastukseen.

Isännät siirtyivät kahden maalin johtoon avausjakson loppuhetkillä, kun Davide Frattesi niittasi pelivälineen verkkoon vastahyökkäyksen päätteeksi. Syötön osumaan tarjoili avausmaalista vastannut Lauriente.

Sassuolo aloitti toisenkin jakson vahvasti ja oli lähellä siirtyä kolmen maalin etumatkalle vajaan tunnin pelin jälkeen, mutta Gregoire Dufrelin laukaus pysähtyi ylähirteen.

Cremonese alkoi saada pikkuhiljaa juonesta kiinni ja kavensi Cyriel Dessersin toimesta. Tilannetta edelsi isäntien puolustuksessa tapahtunut täydellinen ajatuskatko.

Dessers viimeisteli illan toisensa ja tasoitti ottelun hieman 80. peliminuutin jälkeen.

Ottelu oli päättymässä pistejakoon, mutta kotiyleisö pääsi huokaamaan helpotuksesta, kun Nedim Bajrami niittasi loppulukemat lisäajan toisella minuutilla.

Sassuololle siis arvokas voitto kotistadionillaan, jonka myötä joukkue jatkaa sarjassa 13. sijalla. Cremonesen synkkä putki sai jatkoa ja joukkue majailee liigan toiseksi viimeisenä kerättyään 25 ottelusta vaivaiset 12 pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A