Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

José Mourinho hehkuttaa suojattejaan: “Olemme kasvaneet henkisesti”

José Mourinho
AOP

AS Roma on ottanut tämän kauden aikana huimia harppauksia. Joukkueen päävalmentaja, José Mourinho, kuitenkin painottaa prosessin olevan kesken, vaikka tulokset ovatkin parantuneet roimasti.

José Mourinhon valmentama AS Roma on tällä hetkellä Serie A:n neljännellä sijalla pisteen paikalliskilpailija Laziota perässä.

Portugalilaisvalmentaja on käynyt tällä kaudella erityisen kuumana kentän laidalla ja ottanut peräti kolme punaista korttia, joka on paljon myös hänen omilla kriteereillään. Homma on kuitenkin toiminut viheriöllä vähintään kelvollisesti.

Roma otti toissa viikolla kuokkaan Cremoneselta, mutta pystyi edellisessä ottelussaan kellistämään Juventuksen. Hyvät tulokset ovat herättäneet keskustelua ikuisen kaupungin joukkueen uudesta tulemisesta, mutta Mourinho haluaa hillitä suurimpia odotuksia.

– Olimme viime vuonna sarjan kuudensia ja sitä ennen seitsemänsiä. Tuollaiset sijoitukset eivät tee hyvää joukkueen mentaliteetille, koska olemassa ei ole minkäänlaista ylimääräistä panosta. Sitä rentoutuu ja tottuu vallitsevaan tilanteeseen.

– Me olemme kuitenkin pystyneet kehittymään. Ensimmäisellä kaudellani täällä me hävisimme kahdesti sekä Interille, AC Milanille ja Juventukselle. Tänä vuonna voitimme Interin ja Juven sekä pelasimme tasan Milania vastaan.

– Olemme kasvaneet henkisesti, mutta matkaa riittää vielä. Meiltä puuttuu edelleen tasaisuutta, jotta pystyisimme ottamaan useamman voiton putkeen.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A