Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Valioliigan jättiseurat Juventus-tähden kintereillä: Sopimus päättymässä kesällä

Juventus
Pixabay

Juventuksen keskikenttäpelaaja Adrien Rabiotin ympärillä vellovat siirtohuhut eivät ota helpottaakseen. Ranskan maajoukkuemiestä on yhdistetty erityisesti Britteinsaarille ja hänen uskotaan olevan vaihtamassa maisemaa tulevan siirtoikkunan aikana.

Vuodesta 2019 lähtien Juventusta edustaneen Adrien Rabiotin sopimus on tulossa päätökseensä kuluvan kauden jälkeen.

Bianconerin uskotaan olevan valmis päästämään kallispalkkaisen keskikenttäpelaajan muualle, vaikka siirtokorvausta miehestä ei olekaan luvassa.

Rabiot myönsi hiljattain medialle, että muiden maiden liigoissa pelaaminen kiinnostaa:

– Olen aina sanonut, että haluaisin pelata urani aikana Englannissa. Unelmoin edelleen siellä pelaamisesta. Haluaisin jatkaa kehittymistäni Valioliigassa.

Juven valmentaja, Maximiliano Allegri, toivoo lähteiden mukaan, että ranskalainen jatkaisi Torinossa, mutta hänen korkea palkkansa venyttää seurajohdon mukaan liikaa Vanhan Rouvan kukkaronnyörejä.

Ainakin Tottenhamin, Manchester Unitedin ja Liverpoolin uutisoidaan tarkkailevan miehen sopimustilannetta.

Huhujen mukaan Rabiotin edustajat ovat tarjonneet häntä FC Barcelonalle, mutta miehen korkea palkkapyyntö tuskin miellyttää katalonialaisia.

Rabiot oli viiime kesänä lähellä siirtoa Old Traffordille, mutta tuolloin kaupat jäivät syntymättä. Nähtäväksi jää missä miehen ura jatkuu, mutta tällä hetkellä sumuiset saaret näyttävät kaikkein todennäköisimmältä vaihtoehdolta.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset