Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Real-hylkiö vaihtamassa sittenkin maisemaa? – Fabrizio Romano: “Tämä on hänelle kaikkein tärkeintä”

Eden Hazard
AOP

Eden Hazardin tulevaisuus on edelleen täysin hämärän peitossa. Real Madrid-pelaajan sopimus on tulossa päätökseensa ensi vuoden kesällä, mutta matka saattaa jatkua muihin maisemiin jo tätä aiemmin.

Real Madridiin vuonna 2019 siirtynyt Eden Hazard saattaa jättää Santiago Bernabeun taakseen tulevien kuukausien aikana.

Belgialaistaiturin aikakausi Espanjassa on mennyt osittain pilalle loukkaantumisten takia, mutta miehellä on totuuden nimissä myös peiliin katsomisen paikka.

Hazard on palannut useamman kerran lomilta takaisin joukkueen vahvuuteen ylipainoisena, eikä häntä olla muutenkaan koskaan tunnettu ahkerana harjoittelijana.

Hazard on pudonnut Carlo Ancelottin suosiosta, eikä paikkaa avauskokoonpanossa luultavasti ole luvassa lähitulevaisuudessakaan. Pelaaja on myöntänyt julkisesti olevansa turhautunut tilanteeseen ja hänen uskotaan haaveilevan maisemanvaihdoksesta.

Hazard ei ole pelannut minuuttiakaan Qatarin MM-turnauksen jälkeen, vaikka on ollut kunnossa.

Siirtoasiantuntija, Fabrizio Romano, ottaa Hazardin tilanteeseen kantaa.

– Hazard haluaa pelata ja kuulua vakituiseen avauskokoonpanoon. Tämä on hänelle kaikkein tärkeintä. Maalla tai liigalla ei ole niin paljon merkitystä.

– Hän haluaa vain olla tärkeä osa joukkuetta ja saada riittävästi minuutteja. Real Madrid tulee keskustelemaan hänen kanssaan sopimustilanteesta piakkoin.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset