Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Veikkausliigan FC Haka hankki uudenlaisen yhteistyökumppanin: “Arvomaailmat kohtaavat hienolla tavalla”

Haka - HIFK
AOP

Veikkausliigassa pelaava FC Haka ja hyvinvointi- ja ravintolisätuotteita valmistava New Organics Oy:n omistama Puhdas+ ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Veikkausliigan FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen on riemuissaan uudesta yhteistyökumppanista.

– Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä Puhdas+:n kanssa. Vaikutuimme laadukkaista proteiini- ja ravintolisätuotteista, jotka ovat arvokas osa joukkueen päivittäistä toimintaa. Hakassa työskentelemme huippu-urheilun edellytysten kehittämiseksi vastuullisesti ja yhteistyö Puhdas+:n kanssa täydentää tätä tavoitetta erinomaisesti. Arvomaailmat kohtaavat hienolla tavalla yhteistyön muodossa.

– Puhdas+-tuotteissa parasta on se, että ne ovat nimensä mukaisesti puhtaita! Tuotteet eivät sisällä mitään ylimääräistä, Huttunen lisää.

Puhdas+:n markkinointijohtaja Piritta Vaarna iloitsee kovasti kumppanuudesta Suomen yhden kaikkien aikojen menestyneimmän jalkapalloseura Hakan kanssa.

– Olemme valtavan iloisia, että saamme aloittaa yhteistyön perinteikkään Hakan kanssa. Hakalla on Suomessa toiseksi eniten Suomen mestaruuksia ja seuralla on vahva ja merkityksellinen urheiluhistoria. Seuran kehittyvä toiminta sekä arvot vakuuttivat meidät.

– Puhdas+ panostaa vahvasti liikkuvan ja urheilevan ihmisen hyvinvointiin ja koemme sopimuksen Hakan kanssa erittäin merkittävänä. Haluamme omalta osaltamme auttaa Hakaa kehittymään edelleen.

Hakan tiedotteen mukaan New Organics Oy:n omistama Puhdas+ edustaa terveys- ja hyvinvointituotteissa rehellisyyttä ja yksinkertaisuutta. Puhdas+-tuotteet eivät sisällä mitään ylimääräistä, vain hyvinvoinnille oleellisen. Tämä tarkoittaa korkealaatuisia ja tehokkaita ravintolisiä ja hyvinvointituotteita sekä mahdollisimman lyhyttä tuotteiden ainesosalistaa.

Puhdas+ edustaa ekologista elämäntapaa, jossa pienetkin valinnat merkitsevät parempaa ja puhtaampaa tulevaisuutta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut