Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

AS Romalla valtava haaste edessään La Ligan kärkijoukkuetta vastaan: “Olimme epäonnekkaita”

Stadio Olimpico
Pixabay

Eurooppa-liigassa nähdään torstaina mielenkiintoinen ottelu, kun AS Roma ja Real Sociedad ottavat mittaa toisistaan. Giallorossin kaiken nähnyt päävalmentaja, José Mourinho, ennakoi tulevaa kamppailua.

AS Roma joutuu kovaan testiin torstaina Eurooppa-liigassa, kun vastaan asettuu Real Sociedad. La Liga-joukkue on kotimaansa sarjassa neljännellä sijalla ja on näyttänyt vaarallisuutensa tämän kauden aikana.

Sociedad on pystynyt kiusaamaan isompiaan voitti kertaalleen myös Manchester Unitedin Euroopan kakkoskilpailun lohkovaiheessa.

Roman manageri, José Mourinho, odottaa vaikeaa kamppailua Stadio Olimpicolla, mutta uskoo omiensa mahdollisuuksiin.

– Real Sociedad on upea joukkue ja heidän pelaamisestaan on vaikea löytää heikkouksia. Alguacil (Imanol) on erittäin hyvä valmentaja, joka on saanut joukkueensa puolustamaan hyvin.

– Heitä vastaan on hankala tehdä maaleja, jonka lisäksi heiltä löytyy taitavia pelaajia. Sociedad on La Ligassa neljäntenä kolmen jättiläisen jälkeen, joka kertoo paljon.

– Me olimme epäonnekkaita arvonnassa, sillä he ovat todella laadukas joukkue. Tällä tasolla kaikki vastustajat ovat kuitenkin vaikeita, eikä helppoja pelejä ole olemassakaan. He kunnioittavat meitä yhtä paljon kuin me heitä.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga