Eurooppa-liiga

ManU palasi voittokantaan vakuuttavalla tavalla – Real Betis pelkkä suupala Old Traffordilla

Manchester United
Pixabay

Manchester United ja Real Betis kohtasivat Eurooppa-liigan neljännesvälierävaiheen ensimmäisessä osaottelussa. Old Traffordilla käyty kamppailu lähti liikkeelle punapaitaisen isäntäjoukkueen komennossa, mutta Betis piristyi hitaan alkunsa jälkeen.

Kotijoukkue Manchester United sai räjähtävän lähdön Real Betisiä vastaan, kun Marcus Rashford onnistui maalinteossa jo kuuden minuutin kohdalla.

Punapaidat jatkoivat tämän jälkeen vyöryään ja Wout Weghorstille sekä Casemirolle tarjoutui hyvät tilaisuudet lisätä isäntien johtoa.

Seuraavasta maalista vastasi kuitenkin vierasjoukkue Betis. Ayoze Perez laukoi boksin kulmalta pallon voimalla takanurkkaan.

Betis oli todella lähellä siirtyä johtoon ensimmäisen jakson loppuhetkillä David de Gean puppeloinnin jälkeen, mutta tolppa pelasti isännät, joten tauolle siirryttiin 1-1 tasalukemissa.

Toinen puoliaika lähti jälleen liikkeelle Unitedin hallinnalla. Antony vei joukkueensa uudelleen johtoon toisen jakson alkuhetkillä upealla laukauksellaan.

Portugalilaistähti Bruno Fernandes vastasi isäntien kolmannesta täysosumasta, jonka jälkeen Betisin selkäranka katkesi totaalisesti.

Weghorst niittasi isäntien neljännen häkin, jonka myötä ottelun loppulukemat kirjattiin 4-1 Unitedin hyväksi.

ManU:lta siis hyvä reaktio sunnuntain ruman Liverpool-tappion jälkeen. Betisillä on täysi työ toisessa osaottelussa noustakseen jatkoon.