Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Tottenham-tähdeltä raju avautuminen roolistaan Conten alaisuudessa: “Tämä on ollut p***a kausi”

Tottenham Hotspur Stadium
Unsplash

Richarlison on jäänyt Tottenhamissa todella pienelle vastuulle tällä kaudella. Antonio Conte on suosinut hyökkäyslinjassa muita pelaajia, joka on saanut brasilialaisen raivon partaalle. Pelaaja purki turhautumistaan Tottenhamin Mestarien liiga-pettymyksen jälkeen.

Qatarin MM-kisoissa loistavia otteita esittänyt Richarlison on jäänyt penkkimiehen rooliin Antonio Conten alaisuudessa.

Brasilialaistähti hankittiin Evertonista viime kesänä noin 60 miljoonalla eurolla ja odotukset ovat olleet siirtosumman mukaiset.

Toistaiseksi ruuti on ollut kuitenkin märkää, eikä hyökkääjä ole onnistunut vielä kertaakaan maalinteossa valioliigakauden aikana.

Tämä selittyy osittain Conten peluutuksella, sillä italialainen on suosinut hyökkäyslinjassa Harry Kanea, Heung-min Sonia ja Dejan Kulusevskia.

Richarlison pelasi 20 minuuttia Tottenhamin Mestarien liiga-urakan päättäneessä ottelussa AC Milania vastaan. Brassi avautui pelin jälkeen roolistaan median edessä.

– Kaikki näytti sujuvan hyvin ja otimme voitot West Hamia ja Chelseaa vastaan. Yhtäkkiä hän (Conte) asetti minut kuitenkin vaihtopelaajan rooliin. Pyysin häneltä selitystä, mutta en saanut minkäänlaista vastausta.

– Keskiviikkona olin jälleen penkillä. Katsotaan, mitä tapahtuu. Me olemme kaikki ammattilaisia, mutta on selvää, että haluan pelata. Tämä on ollut suoraan sanottuna p***a kausi.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga