Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Inter Milanille kylmä suihku – Spezia nousi voittoon kotonaan

Spezia - Inter Milan
AOP

Italian liigassa nähtiin perjantaina melkoinen shokkitulos, kun mahtijoukkue Inter Milan kärsi tappion Spezialle. Nerazzurrille tuomittiin ottelussa kaksi rangaistuspotkua, mutta voitto jäi silti haaveeksi.

Simone Inzaghin valmentama Inter Milan ei onnistunut kuromaan Napolin etumatkaa perjantaina, kun kotijoukkue Spezia osoittautui vahvemmaksi 2-1 lukemin.

Piikkipaikkaa hallussaan pitävä Napoli kärsi edellisessä ottelussaan tappion SS Laziota vastaan, joten Interillä oli mahdollisuus kaventaa Partonopein etumatkaa. Tämä jäi kuitenkin haaveeksi, kun sarjan tyvipäähän kuuluva Spezia otti pisteet kotonaan.

Interille tarjoutui heti alussa loistava tilaisuus siirtyä johtoon, kun Mattia Caldara teloi Danilo D’Ambrosiota rangaistuspotkun arvoisesti. Bartlomiej Dragowski aavisti kuitenkin Lautaro Martinezin yrityksen ja torjui näyttävästi.

Vieraat jatkoivat tämän jälkeen painostustaan, mutta Spezia-kassari Dragowski seisoi paikotellen päällään.

Kun vieraille ei maistunut, niin kotijoukkue iski hieman ennen tunnin täyttymistä. Daniel Maldini latoi pallon verkkoon vastahyökkäyksen päätteeksi.

Interille tuomittiin viimeisellä kympillä rangaistuspotku ja tällä kertaa vetovastuuseen asettui Romelu Lukaku. Belgialainen tälläsin pallon voimalla reppuun.

Nerazzurria odotti kuitenkin kylmä suihku, kun M’bala Nzola viimeisteli niin ikään pilkulta Spezian voittomaalin vain hetkeä myöhemmin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A