Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Real Madrid ei lähde takki auki toiseen Liverpool-otteluun: “Meillä on hyvin muistissa, mitä viime vuonna tapahtui”

Real Madrid
Pixabay

Real Madrid kylvetti Liverpoolia 5-2 lukemin Mestarien liigan pudotuspelien ensimmäisessä osaottelussa. Toinen osa pelataan Santiago Bernabeulla, jonka myötä englantilaisten saumat jatkopaikkaan näyttävät entistä pienemmiltä. Carlo Ancelotti varoo kuitenkin aliarvioimasta tulevaa vastustajaa.

Mestarien liigan pudotuspelivaihe on täydessä käynnissä. Liverpool otti Anfieldillä kunnolla käkättimeen, kun hallitseva UCL-voittaja Real Madrid latoi taululle 5-2 lukemat.

Kun toinen osaottelu pelataan Santiago Bernabeun hornankattilassa, monikaan ei jaksa uskoa englantilaisten jatkopaikkaan.

Vaikka etulyöntiasema on selkeästi Madridilla, ei joukkueen valmentaja, Carlo Ancelotti, pidä mitään itsestäänselvyytenä. Italialainen muistutti viime kaudesta, jolloin Real menetti hankkimansa 3-1 johtoaseman Chelseaa vastaan ja joutui tehdä kaiken työn jatkopaikkansa eteen.

– Meillä on hyvin muistissa mitä viime vuonna tapahtui. Meillä on etulyöntiasema voitettuamme avausosan, jonka takia olemme ennakkosuosikkeja. On kuitenkin päivänselvää, että meidän täytyy lähteä myös toiseen osaotteluun samanlaisella asenteella.

– Emme voi tuudittautua hyvän olon tunteeseen, vaan meidän on tehtävä rajusti töitä koko ottelun ajan.

Madrid lähtee keskiviikon kohtaamiseen hyvistä asetelmista myös terveystilanteen kannalta. Maalitykki Karim Benzema on todennäköisesti jälleen avauskokoonpanossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga