Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Los Blancos-tähdeltä ytimekäs vastaus siirtohuhuihin: “Minut täytyy tappaa, että lähtisin Madridista”

Federico Valverde
AOP

Federico Valverden ympärillä on liikkunut siirtohuhuja läpi kauden. Taitava Uruguayn maajoukkuemies on osoittanut arvonsa Real Madridissa ja ottaa nyt kantaa omaan tulevaisuuteensa Santiago Bernabeulla.

Federico Valverde siirtyi vuonna 2018 Uruguayn liigassa pelaavasta Penarolista Real Madridin paitaan. Mies on nostanut profiiliaan vuosi vuodelta ja noussut yhdeksi Los Blancosin kannattajien suosikeista.

Monipuolinen Valverde on omimmillaan keskikentän keskustassa hyökkäävässä roolissa, mutta kykenee pelaamaan myös oikealla laidalla.

Uruguaylaisen vastuu on kasvanut entisestään tällä kaudella hän on kiittänyt luotosta iskemällä useita tärkeitä maaleja.

Vastuuta on tullut kaikki kilpailut huomioituna 39 ottelussa, joiden aikana mies on tehnyt 12 maalia ja antanut 4 maaliin johtanutta syöttöä.

Valverden arvoa Madridille ei voi kuitenkaan mitata pelkästään tehoissa. Erittäin hyökkäysorientoinut uruguaylaisväkkärä pyrkii aina pelaamaan eteenpäin ja tekee repiviä juoksuja vastustajan selustaan.

Miehen ratkaisut luovat jatkuvasti tilanteita Carlo Ancelottin ryhmän muille tähdille.

Pelaajan hyvät otteet eivät ole jäänet muiltakaan Euroopan kärkiseuroilta huomaamatta. Valverden nimi on pyörinyt ahkerasti siirtohuhuissa, mutta mieheltä itseltään kuultiin ytimekäs vastaus spekulaatioihin:

– Minut täytyy tappaa, että lähtisin Madridista.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset