Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

PSG:n megatähdellä mietinnän paikka – “Hänen tulee ilmoittaa päätöksestään kesäkuun loppuun mennessä”

PSG
Pixabay

PSG:n tähtipelaaja Kylian Mbappe vakuutteli hiljattain rakkauttaan ranskalaisseuraa kohtaan, mutta miehen uskotaan silti olevan lähtökuopissa tulevan siirtoikkunan aikana. Pitkään vireillä ollut siiirto Real Madrdiin saattaa viimeisten tietojen mukaan nähdä päivänvalon kesällä.

Kylian Mbappen siirtyminen Real Madridiin karitui vajaa vuosi sitten. Madridilaisjoukkueen seurajohdon kerrottiin raivostuneen Mbappen viime hetkien päätöksestä, mutta huhujen mukaan ovi Bernabeulle on edelleen raollaan.

PSG:n Mestarien liiga-haaveet tyssäsivät jälleen kerran ja tällä hetkellä näyttää siltä, että Ligue 1:n mestarijoukkueen runko tulee muuttumaan radikaalisti ensi kaudelle. Yhtenä lähtijänä pidetään Mbappea, jonka uskotaan olevan halukas vaihtamaan maisemaa.

Espanjalaistabloidi Marca kirjoittaa supertähden tilanteesta seuraavasti:

– Sen jälkeen, kun Real Madrid aloitti ensimmäistä kertaa neuvottelut Mbappen kanssa on ehtinyt tapahtua paljon.

– Pelaaja ei vaikuta olevan halukas käyttämään sopimuksessaan olevaa pykälää, jonka myötä hänen kontrahtiaan jatkettaisiin vuoteen 2025 asti. Hänen tulee ilmoittaa päätöksestään PSG:lle kesäkuun loppuun mennessä.

– PSG ei ole onnistunut voittamaan Mestarien liigaa ja Mbappe haluaa saavuttaa kilpailussa menestystä. Hänen on kuitenkin itse neuvoteltava myyntihintansa, sillä Real Madrid ei ole keskusteluyhteydessä Nasser Al-Khelaifin kanssa.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset