Arsenal näytti kaapin paikan Lontoon paikalliskamppailussa: Gabriel Jesus palasi pelikentille Gunnersin voitossa

Arsenal
Pixabay

Valioliigassa nähtiin sunnuntaina Lontoon paikallistaisto, kun Fulham sai Craven Cottagella vastaansa Arsenalin. Joukkueiden välinen paremmuus kävi erittäin selväksi Gunnersin ottaessa puhtaan 3-0 voiton.

Arsenal vahvisti asemiaan Valioliigan kärjessä kaatamalla Fulhamin vieraissa selkein 3-0 numeroin.

Pallo oli ensimmäistä kertaa isäntien maalissa reilun vartin pelin jälkeen, kun Antonee Robinson ohjasi pelivälineen omaan pömpeliin.

Osuma kuitenkin hylättiin paitsiona, sillä Gabriel Martinelli ehti edeltävässä hyökkäyksessä linjan väärälle puolelle.

Pian tämän jälkeen kuitenkin helähti, kun brassipuolustaja, Gabriel Magalhaes, puski Tykkimiehet johtoon. Hetkeä myöhemmin Martinelli oli unohtunut täysin vapaasti Cottagersin takakulmalle. Mies nikkasi joukkueensa kahden maalin karkumatkalle.

Martin Odegaard niittasi vieraiden kolmannen osuman ensimmäisen jakson loppuhetkillä.

Fulham sai toisella jaksolla hieman paremmin juonesta kiinni, mutta todelliset huippupaikat jäivät vähiin.

Ottelussa nähtiin myös hieno jälleennäkeminen, kun pitkään sivussa ollut Gabriel Jesus palasi pelikentille.

Brassitähti sai Gunners-kannattajilta raikuvat aplodit ja pääsikin vaihdosta tultuaan hyvälle tontille ottelun lopussa. Viimeistely jätti toivomisen varaa, joka on täysin ymmärrettävää usean kuukauden poissaolon jälkeen.