Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

ManU:n leirissä ei sulatettu Casemiron saamaa ulosajoa: “Erotuomari vaikutti tämän pelin kulkuun merkittävällä tavalla”

Casemiro katseli punaista
AOP

Casemiron saama punainen kortti Manchester Unitedin ja Southamptonin välisessä ottelussa on herättänyt runsaasti jälkipyykkiä. Nyt oman mielipiteensä tilanteesta kertoo United-manageri, Erik ten Hag.

Kuten Futisfani.com aiemmin uutisoi, Manchester United jäi kotonaan tasapeliin Valioliigan hännänhuippuihin kuuluvan Southamptonin kanssa.

Yksi pelin selkeistä käännekohdista oli Unitedin Casemiron ensimmäisellä puoliajalla saama suora punainen kortti. Brassin taklaus oli voimakas, mutta mies näytti kuitenkin osuvan suoraan palloon.

ManU:n käskyttäjä, Erik ten Hag, kritisoi erotuomari Anthony Taylorin ratkaisua ottelun aikana ja antoi palaa myös pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Casemiro on pelannut yli 500 ammattilaisottelua Euroopassa, eikä hän ollut saanut aikaisemmin yhtäkään suoraa punaista korttia. Saavuttuaan Valioliigaan niitä on kuitenkin alkanut tulla (2).

– Meidän täytyy nyt reagoida hänen pelikieltoonsa. Erotuomari vaikutti tämän pelin kulkuun merkittävällä tavalla.

Koska kyseessä oli Casemiron toinen suora punainen kortti hän joutuu kärsimään neljän ottelun pelikiellon. Ten Hagilla onkin totisesti mietittävää keskikenttämiehen poissaolon myötä.

Penkiltä ei missään nimessä löydy mitat täyttävää korvaajaa, mutta Marcel Sabitzer tulee todennäköisesti saamaan reilusti vastuuta seuraavien viikkojen aikana.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga