Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

City ja Leipzig kohtaavat Etihadilla – Guardiola kommentoi tähtipelaajan roolia: “Meidän täytyy pystyä käyttämään häntä laajemmalla säteellä”

Manchester City
Pixabay

Manchester City ja Leipzig kohtaavat tiistaina Mestarien liigan pudotuspelien toisessa osaottelussa. Saksassa pelattu avausosa päättyi 1-1 tasalukemiin, joten kaikki on auki ennen Etihadilla nähtävää kamppailua. Katseet kohdistuvat jälleen kerran Cityn norjalaistykki Erling Haalandiin.

Bundesliigaseura RB Leipzig osoitti vaarallisuutensa kotonaan ja pystyi nitistämään tasurin Manchester Cityä vastaan. Panokset ovat siis huipussaan tämäniltaisessa kamppailussa, josta on lupa odottaa hienoa näytöstä.

City lähtee kotonaan pelattavaan otteluun ennakkosuosikkina, mutta Leipzig on todistanut jo useaan otteeseen pystyvänsä tekemään tulosta isompiaan vastaan.

Citizensin hyökkäyksen keihäänkärki, Erling Haaland, on mättänyt kauden aikana maaleja lähes yli-inhimillisellä tahdilla, mutta joutunut viime viikkoina kritiikin kohteeksi tehojen hieman laskettua.

City-manageri, Pep Guardiola, otti kantaa norjalaisen rooliin.

En halua, että yksi pelaaja pysyy vain rangaistusalueella tehdäkseen maaleja. Tehot ovat tietenkin tärkeitä, mutta tarvitsemme Haalandilta muutakin.

Silloin, kun olemme kaukana vastustajan maalista, tarvitsemme hänen apuaan pelin muilla osa-alueilla. Hän on kehittynyt tässä, mutta parannettavaa riittää vielä. Meidän täytyy pystyä käyttämään häntä laajemmalla säteellä.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga