Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Onko tässä Valioliigan paras keskikenttäpelaaja? “Kun hän saa pallon, aika tuntuu pysähtyvän”

Martin Odegaard
AOP

Arsenalin mestaruusjuna puksuttaa edelleen mallikkaasti. Joukkue on pystynyt raapimaan voittoja vaikka väkisin ja yksi ryhmän vakuuttavimmista pelaajista on ollut Martin Odegaard. Valioliigan legendojen joukkoon kuuluva Jamie Redknapp pitää Arsenalin kapteenia sarjan parhaana keskikenttäpelaajana.

Entinen Liverpool-kapteeni, Jamie Redknapp, rankkaa Arsenalin Martin Odegaardin taidot korkealle. Reknapp pitää Tykkimiesten kipparia sarjan tämän hetken parhaana keskikenttäpelaajana.

Odegaard oli jälleen tulessa viikonloppuna, kun Arsenal kaatoi Craven Cottagella Fulhamin vakuuttavin 3-0 lukemin.

Normaalisti sanoisin, että Kevin De Bruyne ei ole ainoastaan Valioliigan, vaan koko maailman paras keskikenttäpelaaja. Hän ei ole kuitenkaan ollut tällä kaudella omalla tasollaan, Redknapp tuumii.

Odegaardilla on sama ominaisuus, kuten kaikilla maailman huippupelaajilla. Kun hän saa pallon, aika tuntuu pysähtyvän. Silloin kun Odegaardilla ei ole palloa hän prässää ja yrittää voittaa sen takaisin.

Hän on syystäkin kapteeni, joka johtaa koko joukkuetta omalla esimerkillään.

Toinen entinen valioliigapelaaja, Jimmy Floyd Hasselblaink, intoutui niin ikään kehumaan tanskalaista.

Odegaard löytää aina oikean ratkaisun. Hän tekee kaikki kentällä nähdyt asiat tyylikkäästi ja joukkueen edun mukaisesti.

Lähde: The Independent

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga