Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Sarjajumbo tyytymätön pistejakoon Old Traffordilla: “Tämän pelin voi jakaa kahteen osaan”

Ruben Selles
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Manchester United ja Southampton tasasivat pisteet sunnuntaina. ManU:lle tasuri oli kova pettymys, eikä Saints-käskyttäjä, Ruben Selles, ollut myöskään järin tyytyväinen lopputulokseen.

Old Traffordilla sunnuntaina pelattu Manchester Unitedin ja Southamptonin välinen koitos päättyi maalittomana. Tulos olisi varmasti lähtökohtaisesti kelvannut Sotonille, mutta pelin päätyttyä jossiteltavaakin jäi.

Vieraat pääsivät pelaamaan tunnin ajan miehen ylivoimalla, kun Casemirolle tuomittiin avausjaksolla punainen kortti. Saintsin manageri, Ruben Selles, kertoi mietteitään taiston tauottua.

– Tämän pelin voi jakaa kahteen osaan. Olemme pettyneitä lopputulokseen. Meidän suunnitelmana oli tulla tänne, esittää parastamme ja napata pisteet. Onnistuimme muuten hyvin, mutta voitto jäi haaveeksi.

– En ole tyytyväinen loppulukemiin, mutta peliesityksemme teki minuun vaikutuksen. Näytimme todella paljon luonnetta ja pystyimme toteuttamaan pelimme perusperiaatteita.

– Pelasimme hyvin yhteen ja halusimme tehdä töitä toistemme eteen. Pidin siitä, mitä näin, mutta tulos jätti toivomisen varaa.

Valioliigan jumbosijalla oleva Southampton sai ottelusta varmasti uskoa tulevia koitoksia varten. Sellesillä riittää runsaasti työnsarkaa, kun nykyinen rekordi näyttää kuutta voittoa, neljää tasapeliä ja kuuttatoista häviötä.

Lähde: The Independent

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga