Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

Real Madrid ja Liverpool kohtaavat Santiago Bernabeulla: “Mikään ei ole vielä varmaa”

Jalkapallo
Unsplash

Real Madrid ja Liverpool kohtaavat keskiviikkona Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa. Vaikka Los Blancos lähtee selkeässä etulyöntiasemassa toiseen kohtaamiseen, ei joukkueen puolustaja, Eder Militao, halua jättää mitään sattuman varaan.

Liverpool kärsi Anfieldillä yhden lähihistoriansa rumimmista tappioista, kun Real Madrid vei UCL:n pudotuspelivaiheen avausosan nimiinsä selkein 5-2 numeroin.

Joukkueet asettuvat jälleen vastakkain keskiviikkona, kun pallo viedään keskiympyrään Santiago Bernabeun tarunhohtoisella stadionilla.

Vaikka asetelmat ovat selvät, Carlo Ancelottin suojatit eivät voi lähteä peliin täysin takki auki. Madridin puolustaja, Eder Militao, kertoi mietteitään ottelun alla. Brasilialainen nosti myös esiin kaksi Liverpoolin pelaajaa.

– Liverpoolissa pelattu ottelu oli yksi urani ikimuistoisimmista illoista. Voitimme 5-2 ja onnistuin maalinteossa. En tule ikinä unohtamaan sitä peliä.

– Heillä on erittäin vahva joukkue, emmekä halua tulla yllätytetyksi kotona. Mohamed Salah on ollut todella vahvassa vireessä. Hän on aina vaarallinen ja haluaa näyttää parastaan meitä vastaan.

Roberto Firmino on niin ikään päässyt jälleen maalien makuun. Mikään ei ole vielä varmaa. Odotan suurta ottelua kahden historiallisen seuran välillä.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga