Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

Manchester City jyräsi Leipzigin yli – Haaland iski viisi maalia: “Hän on lahja meille kaikille”

UCL-pallo
Unsplash

Manchester City murskasi RB Leipzigin tiistaina peräti 7-0. Avausosassa hyvin mukana olleen Leipzigin pelihuumori loppui totaalisesti Erling Haalandin mätettyä käsittämättömät viisi maalia saksalaisten verkkoon.

Mestarien liigan neljännesvälierävaiheessa nähtiin tiistaina melkoinen ylikävely, kun Manchester City murskasi RB Leipzigin 7-0. Kun Saksassa pelattu avausosa oli päättynyt 1-1 lukemiin, yhteismaalit kirjattiin Cityn hyväksi numeroin 8-1.

Pelin suurin sankari oli Erling Haaland, joka iski viisi häkkiä Leipzigin verkkoon. Taivaansinisten luotsi, Pep Guardiola, myhäili tyytyväisyyttään pelin jälkeen.

– Viisi maalia, mitä oikein voisin sanoa. Olen kertonut useasti, että Haaland on iloinen kaveri ja aina hyvällä tuulella pukuhuoneessa. Hän on lahja meille kaikille.

– Hänen kilpailullisuutensa ja henkinen vahvuutensa ovat kaikkien nähtävillä.

Norjalaistähti on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut yhteenlaskettuna 36 ottelua, joissa on verkko on heilunut 39 kertaa. Tiistain hattutemppu oli peräti viides tämän sesongin aikana.

– Haaland koski tänään palloon ehkä 30 tai 35 kertaa, joka on kiitettävällä tasolla, Guardiola jatkoi. Maalinteko on hyökkääjille aina helpompaa kun he osallistuvat peliin riittävästi.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga