Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

City-puolustaja hehkuttaa ällistyttävässä maalitahdissa olevaa supertähteä: “Voi tehdä kentällä mitä tahansa”

Erling Haaland
AOP

Manchester Cityn Erling Haaland näytti kriitikoilleen pitkää nenää upottamalla viisi häkkiä RB Leipzigin verkkoon tiistaina. Taivaansinisten toppari, John Stones, hehkuttaa norjalaistähteä ja uskoo, että tämä tulee rikkomaan vielä useita ennätyksiä peliuransa aikana.

Mestarien liigassa nähtiin tiistaina melkoinen selkäsauna, kun Manchester City pyyhki RB Leipzigin nurmen pintaan lukemin 7-0.

Peräti viisi maalia ottelussa iskenyt Erling Haaland nousi kilpailun nuorimmaksi yli 30 maalia tehneeksi pelaajaksi rikottuaan Kylian Mbappen nimissä olleen ennätyksen.

Myös Cityn seurahistorian ennätys yhden kauden aikana tehdyistä maaleista meni uusiksi. Haaland on tehnyt kaikki kilpailut yhteenlaskettuna 39 maalia 36 ottelun aikana.

Norjalaisen joukkuetoveri, John Stones, kertoo oman mielipiteensä miehen maalitehtailusta.

Uskon, että hän voi tehdä kentällä mitä tahansa. Hänen nälkänsä, ammattimaisuutensa ja asenteensa ovat todella korkealla tasolla.

Hän on todella voitontahtoinen pelaaja, joka luonnollisestii auttaa koko joukkuetta. Voin olla täysin väärässä, mutta uskon, ettei Haaland ole asettanut itselleen sen kummempia henkilökohtaisia tavoitteita. Olen varma, että hän tulee jatkossa rikkomaan useita ennätyksiä.

Lähde: The Independent

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga