Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Liverpool ei pystynyt ihmeeseen Bernabeulla: “Meidän on hyväksyttävä tämä lopputulos”

UCL-pallo
Unsplash

Liverpool on ulkona Mestarien liigasta pudottuaan Real Madridille yhteismaalein 6-2. Ottelupari ratkesi käytännössä jo Anfieldillä pelatun avausosan jälkeen, eikä Pool keksinyt lääkkeitä kääntää tilannetta Santiago Bernabeulla.

Mestarien liigan pyttyä viime kauden päätteeksi nostanut Real Madrid näytti laatunsa kahden ottelun aikana Liverpoolia vastaan.

Englantilaiset menivät avausosassa nopeasti 2-0 johtoon, mutta tämän jälkeen otteista paistanut poikamainen ylpeys kostautui pahimmalla mahdollisella tavalla. Carlo Ancelottin miehistö mätti viisi maalia Poolin verkkoon, jonka myötä ottelupari oli käytännössä taputeltu.

Jälkimmäinen osa oli käytännössä pelailua, eikä englantilaisjoukkue pystynyt missään vaiheessa käynnistämään sellaista takaa-ajoa, että ihme olisi ollut mahdollinen.

Karim Benzema viimeisteli Bernabeun illan ainokaisen Vinicius Juniorin syötöstä. Liverpoolin päävalmentaja, Jürgen Klopp, myönsi suoraselkäisesti tosiasiat pelin jälkeen.

– Lähtökohdat tähän otteluun 5-2 tappion jälkeen olivat luonnollisesti haastavat. Olisimme tarvinneet erityislaatuisen esityksen edetäksemme jatkoon, emmekä onnistuneet siinä. Madrid kontrolloi peliä ja annoimme heille mahdollisuuden siihen.

– Meidän on hyväksyttävä tämä lopputulos, vaikka se ei tyydytä meitä. Madrid oli parempi ja voitti. Valmistauduimme parhaamme mukaan, mutta se ei riittänyt.

Lähde: talkSPORT

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga