Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Siirto lähenee? – FC Barcelona luottavainen brassilupauksen hankinnan suhteen

Pixabay

Kuten hyvin tiedetään, FC Barcelona haluaa vahvistaa hyökkäystään entisestään tulevana kesänä. Esiin on noussut useita huippunimiä, mutta tällä hetkellä Blaugranan kerrotaan olevan erittäin kiinnostunut Brasilian liigassa pelaavasta Vitor Roquesta.

Barcelona on lähteiden mukaan yhä varmempi siitä, että se pystyy hankkimaan uuden huippuhyökkääjän tänä kesänä.

Kun Memphis Depay on nyt poissa, eikä Robert Lewandowskille ole luonnollista korvaajaa, Barcelona on päättänyt hankkia Athletico Paranaensen Vitor Roquen.

18-vuotias brasilialaishyökkääjä on yksi Etelä-Amerikan suurimmista lahjakkuuksista, ja Blaugrana uskoo, että hän voi ottaa Lewandowskin paikan pitkällä aikavälillä. Tämän lisäksi Roque voi pelata myös laidalla.

Nuorukaisen hinnan uskotaan pyörivän noin 35 miljoonaan euron kieppeillä, jota Barca kuitenkin yrittää neuvotella alaspäin.

Siirron puolesta puhuu myös se, että Roquen kerrotaan haluavan palavasti jatkaa uraansa katalonialaisjoukkueen paidassa.

Myös Valioliigaa johtavan Arsenalin on uutisoitu tarkkailevan Roquen tilannetta, mutta tämä vaihtoehto ei näytä tällä hetkellä kovinkaan todennäköiseltä. Brassilupauksen kerrotaan aikovan hylätä kaikki hänestä tehdyt tarjoukset, jotta siirto Camp Noulle näkisi päivänvalon.

Lähde: Football-Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga